Читај ми!

Стевановић: Радујем се повратку на терен, био сам максимално дисциплинован

Голман фудбалског клуба Партизана Немања Стевановић изјавио је да се радује повратку на терен после тромесечне паузе из здравствених разлога.

Стевановић није наступао за "црно-беле" током пролећне полусезоне у Суперлиги Србије пошто се опорављао од последица инфекције коксаки вируса.

Он је пре два дана одрадио први тренинг у Спортском центру "Партизан-Телеоптик".

"Није ми било ни мало једноставно прихватити да ћу изгубити полусезону. У питању је био озбиљан вирус који је проузроковао упалу срчаног мишића, па сам морао озбиљно да приступим лечењу и опоравку које је захтевало потпуно мировање, што ми није дало простора ни да размишљам о другим стварима. Био сам максимално дисциплинован како бих могао што пре да опоравим организам и вратим се тренинзима. Првих месец и по дана је било строго мировање. Касније сам могао мало и да шетам, па је било колико-толико лакше", рекао је Стевановић, преноси званични сајт Партизана.

Он је истакао да му је подршка стизала са свих страна.

"Није било лако носити се са чињеницом да одједном, после два тренинга дневно и неког начина живота, не можете ни да шетате малтене. Имао сам подршку од свих па ми је то давало снагу. Када дође до оваквих ситуација, схватите да је ипак здравље на првом месту и онда вам то даје неку снагу да све издржите", навео је голман Партизана.

Стевановић је рекао да је једва чекао да почне са тренинзима.

"Саиграчи су ме стално звали и слали поруке, сви су се обрадовали кад сам се појавио на тренингу. Били су уз мене и хвала им на томе! Одрадио сам тренинг лаганог трчања уз надзор доктора и кондиционих тренера Мише Филиповића и Александра Томића. Наравно, једва сам дочекао да се вратим тренинзима и тај први тренинг ми је био као да сам први пут изашао на терен", рекао је Стевановић.

Голман Партизана је навео да има план за првих месец дана тренинга.

"У том периоду, требало би да вратим тело како физички тако и кондиционо у неки оптималан тонус да бих што спремније дочекао припреме и наредне изазове који ме очекују, а биће их", закључио је Стевановић.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара