Читај ми!

Лазетић: Идемо на победу против Звезде, имамо план и стратегију

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је да поштује Црвену звезду, али је додао да ће његов тим ићи на победу против црвено-белих у 33. колу Суперлиге Србије.

Фудбалери Црвене звезде дочекаће сутра од 19.00 часова екипу ТСЦ-а.

"Сигурно је да Звезда има изузетан тим и да то показује из године у годину и тешко је рећи нешто ново о њиховом квалитету. Недавно смо играли против њих, јасно нам је колико су опасни, али ми планирамо да останемо своји. Увек са задовољством гостујемо Звезди или Партизану и привилегија је играти на тим стадионима, поготову у позицији у којој смо после добре утакмице и пуни самопоуздања", рекао је Лазетић, пренео је клуб.

Лазетић је изјавио да његова екипа мора да одигра бољи меч него против Партизана.

"Покушаћемо да меч држимо под контролом, иако смо свесни да је на Маракани то немогуће свих 90 минута. Спремамо се за све фазе игре, поштујемо противника, али не плашимо се. Као и увек идемо на победу и свесни да морамо да будемо бољи него против Партизана, а то ће да буде велики изазов. За нас је ово велика утакмица из које ћемо покушати да извучемо највећи могући бенефит", додао је тренер екипе из Бачке Тополе.

Констатовао је да му Звездине утакмице против других тимова нису параметар и да је фокусиран само на међусобне.

"Сматрам да им је меч против нас био један од бољих, што се тиче дефанзиве и интензитета. На утакмицама после дербија и мењања тима, нису били на свом нивоу. Пажњу обраћам само на дуеле у којима су били заиста добри", рекао је Лазетић.

Истакао је да је утакмица са Звездом на Маракани велики изазов за његов тим.

"Свака утакмица је изазовна и очекујем да на овој будемо концентрисани и фокусирани како би имали неку шансу. Са Партизаном смо били перфектни, а сутра би требало да будемо још бољи. Звезда практично не губи, побеђује доминантно и ретко прима голове", истакао је тренер ТСЦ-а.

Лазетић се нашалио да ће морати да "паркира три аутобуса" против важећег шампиона.

"Пред прошли меч сам се шалио да ћемо паркирати два аутобуса ако треба, али пошто то није било довољно можда ћемо морати да утерамо и трећи и тако пробамо да победимо. Наравно имамо план и стратегију, играчи знају шта треба да раде и остаје нам да то покушамо да спроведемо у дело. Амбијент и терен ће као и увек да буду добри, ту су сви услови за врхунску утакмицу и видећемо како ће се завршити", закључио је Лазетић.

ТСЦ је трећи на табели домаћег шампионата са 66 бодова, односно са четири мање од другопласираног Партизана, док је Црвена звезда прва са 81.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара