Читај ми!

Селектор Србије Драган Стојковић: Наш сан се остварује

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је да су људи из фудбала пресрећни и презадовољни јер се њихов сан о изградњи Националног стадиона остварује.

"Много ми је драго да сам данас овде и да видим на делу тај почетак остваривања сна", рекао је Стојковић током обиласка радова на изградњи комплекса ЕXПО 2027 и Националног стадиона у Сурчину са председником Србије Александром Вучићем.

"Услови су бољи него раније. Не мислим само на Национални стадион. Прелепо је то. Србија се мења у спортском делу, јер када добијете стадион у Зајечару, Лесковцу, Лозници, не може нико да каже да то није лепо, нити добро. То су изузетно лепи пројекти и на понос свих нас. Ето, дочекаћемо и да имамо Национални стадион", констатовао је Стојковић.

На питање зашто нам је потребан Национални стадион, Стојковић је одговорио да ћемо тиме бити део Европе.

"Играће се финале Лиге Европе, биће функционалан објект који ће да прими све могуће аспекте живота. Од концерата до фудбалских утакмица до разних чуда, спектакала итд. Тако да је феноменална ствар. Ми, бар из фудбала, смо пресрећни и презадовољни да ево овај сан почиње да се остварује. И ја једва чекам да за две године то здање буде готово и да нас учини онако поносним", поручио је Стојковић.

Говорећи о будућим наступима на Европском првенству, Вучић је рекао да му је важно да Србија не изгуби од Енглеске и Словеније.

"Једина важна ствар је да морате да верујете и да се не предајете. И најбољи лек за све је победа. Победа лечи све. Тако да, борићемо се, даћемо све од себе", поручио је Стојковић.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара