Милојевић: Наше амбиције су да освојимо Куп и ту нема дилеме

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је пред полуфинални меч Купа Србије против Партизана да су амбиције екипе да се освоји такмичење, да ту нема дилеме и да се нада доброј посети навијача.

Фудбалери Црвене звезде и Партизана полуфинални меч Купа Србије играју на стадиону "Рајко Митић" од 19 часова.

"Куп је такмичење које се игра на испадање и специфично је. Нема ту додатних утакмица где можете да поправите бодовни салдо или место на табели. "Нокаут" систем, а против нас вечити ривал и сигурно утакмица носи велики улог за оба тима. Желимо у финале, као и они, али и Раднички и Војводина који су квалитетни тимови. Наше су амбиције да освојимо Куп Србије и ту нема дилеме", рекао је стратег црвено-белих.

Додао је да му је драго што екипа ствара шансе и да се нада да ће једноставније постизати голове.

"Реализација је нешто што се показало у претходних утакмицама, али хоћу да верујем да је добро што стварамо шансе и доћи ће време када ћемо их претварати у голове на једноставнији начин. Не бих о томе да ли нам је то проблем, јер сваки нападач жели да постигне гол. Ту спадају и концентрација и вештина, али чињеница је да Партизан има два сјајна голмана - Јовановића и Крунића, рекао је Милојевић. 

Он је додао да дерби увек носи посебну драж, без обзира на такмичење и улог.

"Наравно, све то треба да остане у оквиру спортског. Знамо шта је потребно да поправимо, стварамо шансе, наравно да нападачи желе да погоде, али је потребно да буду концентрисанији. Осим тога, Парризан сем Јовановића има још једног доброг голмана, Крунића, показао је то у последњем дербију", истакао је Милојевић.

Звездин тренер није хтео да коментарише суђење и спорне ситуације са претходног дербија.

"Не желим да се враћам на то. Мислим само на наредну утакмицу, добра су екипа, нема ту неких изненађења. Може да буде другачије једино што је нокаут меч. Надам се доброј посети и да ће навијачи да буду задовољни", закључио је Милојевић.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво