Читај ми!

Лазетић: Свака утакмица прича за себе, извукли смо поуке из прошлог меча

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је да очекује да ће предстојећа утакмица са Војводином бити слична претходној, само са нешто измењеном поставом.

ТСЦ у саопштењу подсећа да ће Лазетићу меч са Војводином бити 100. званична утакмица на месту тренера клуба из Бачке Тополе.

"Свака утакмица је прича за себе, а на овој ће сигурно неки други играчи бити на терену. Војводини се враћа Црномарковић, док је наш Петровић добио картоне. Претпостављам да ћемо и ми и противник имати сличан план игре, али са новим тактичким детаљима", рекао је Лазетић, саопштио је ТСЦ.

Фудбалери ТСЦ-а дочекаће сутра од 15 часова екипу Војводине у првом колу плеј-офа Суперлиге Србије. Ова два клуба играла су прошле недеље у Новом Саду, а Војводина је победила 3:2.

"Анализирали смо прошлонедељну утакмицу и извукли смо поуке. Играчи су и сами били свесни где су били пропусти, а шта је било добро. У суштини, немамо много тога да поправљамо, али направили смо процену који моменти су превагнули на страну Војводине па ћемо пробати да будемо још бољи, јер очекујемо да и они буду бољи", рекао је Лазетић.

ТСЦ заузима треће место на табели СЛС са 60 бодова, док је Војводина четврта са 50.

"Резултати су ту и не бисмо се мењали ни са једном екипом. На месту смо на коме желимо да будемо и планирамо да ту останемо. Што се бодова тиче, изнад су очекивања и треба да задржимо тај ниво. Када се сагледа однос победа и пораза екипа има добар континуитет и трудићемо се да га остане такав до последње утакмице", закључио је Лазетић.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво