Читај ми!

Олимпијакос и Бриж у полуфиналу Лиге конференција - Фенер и ПАОК завршили такмичење

Фудбалери Олимпијакоса и Брижа остварили су пласман у полуфинале Лиге конференција. Бриж ће играти против Фјорентине, док ће Олимпијакос ићи на мегдан Астон Вили.

Фенербахче је у дуелу са Олимпијакосом стига до гола у 11. минуту сусрета. Кавечи је прихватио лопту на ивици шеснаестерца и сјајним ударцем погодио леву страну гола Олимпијакоса. То је донело изједначење у укупном скору и кренуло се од нуле.

Обе екипе су деловале мало повученије у наставку сусрета. Наставак дуела донео је чекање грешке ривала како би се угрозио гол. Међутим, ње није било па су мреже мировале.

Друго полувреме донело је исту слику на терену, игра углавном између два казнена простора, испрекидана честим фауловима на обе стране. Створено је по неколико шанси пред оба гола, али није било промене резултата, па је меч отишао у продужетке.

У додатних 30 минута није било голова, иако је Фенер имао играча више због црвеног картона Нтоија у финишу регуларног дела, те је меч решен након пенала у којима је виђена серија промашаја.

Чак пет извоћача није било прецизно - међу њима и Душан Тадић који је извео први пенал за Фенер.

Осим њега промашивали су и Ундер и Бонучи, што је неутралисало промашаје Ел Арабија и Родинеија, па је Олимпијакос прошао даље.

Након 1:0 на свом терену притив ПАОК-а, Клуб Бриж је био сигурнији на гостујућем терену. Пре свега захваљујући одличном Јутгли који је био стрелац оба гола којима је сломљен отпор и свака нада домаћина.

Јутгла је у 33. минуту сусрета примио сјајан пас у шеснаестерцу и погодио доњи десни угао. Након асистенције ВАР-а судија је остао при првој одлуци и гол је био признат.

Шпанац је у финишу првог дела игре, а играо се 45. минут, повисио резултат на 2:0, и то поново након асистенције ВАР-а. Линијски судија је показао офсајд, али након асистенције ВАР.-а гол је признат и Клуб Бриж у том моменту је имао укупно три гола предности.

У другом полувремену Бриж је био задовољан оствареним па је умирио темпо игре и рутински привео меч крају.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво