Владан Милојевић ће против Партизана водити Звезду 200. пут

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић ће у суботу у против Партизана, водити фудбалере "црвено-белих" јубиларни 200. пут са клупе.

Фудбалери Црвене звезде и Партизана састаће се у 173. пут у историји, а њихов дуел биће одигран од 18. часова.

"О Владану Милојевићу се може говорити једино у суперлативу, јер су његови подухвати са Црвеном звездом вратили наш клуб на стазе старе славе. Популарни 'Кларк Кент' је са вољеним клубом исписао историју, а надимак су му доделили наши навијачи услед његовог стила и става који поседује док води утакмицу", стоји у клупској објави на званичном сајту.

Додаје се да је Милојевић (54) Звездин рекордер јер је предводио екипу на чак 44 европска дуела.

"Може се похвалити са две групне фазе Лиге шампиона и пролећем у Лиги Европе. Наш клуб је поново постао препознатљив широм света, док смо у домаћим оквирима подизали пехаре освајавши титуле", додаје се на сајту Звезде.

Истиче се да искусни шеф стручног штаба од повратка на клупу ниже победе, а до сад је рачунајући такмичарске и пријатељске мечеве 199 пута предводио Звезду са клупе. Статистика му је позитивна и гласи: 146 победа, 32 ремија и 21 пораз.

"Пред црвено-белима је нови изазов када ће у суботу, 20. априла од 18 часова одиграти 173. "вечити дерби". Имаће сви звездаши прилику да посматрају праву фудбалску представу на стадиону "Рајко Митић" и као 12. играч помогну шефу Милојевићу да тријумфом обележи 200. наступ на клупи наше Звезде", закључује се у клупској објави.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво