Читај ми!

Дејан Станковић пропушта утакмицу Ференцвароша због болести сина

Тренер фудбалера Ференцвароша Дејан Станковић обратио се навијачима тог клуба и у видео поруци саопштио да је његов син Стефан у болници, због чега неће водити тим у наредном мечу.

Дејан Станковић је у видео поруци из болнице у Милану истакао да верује у свој тим који је водећи на табели шампионата Мађарске и да ће играчи дати максимум у предстојећем мечу.

У обраћању је објаснио да у наредним данима очекују да почне рехабилитација његовог сина Стефана, који је некадашњи члан младих селекција Србије. Станковић није навео због чега је његов син завршио у болници.

"Здраво свима, желим да поручим да сам у Милану са сином који је у болници већ три дана. Има веома важну 'утакмицу', морамо да будемо заједно и да играмо заједно. Надам се да ћемо у наредна три-четири дана добити све резултате како би почели рехабилитацију. Нажалост, нећу сутра бити на клупи, али верујем у моје играче, у мој клуб, у све у стручном штабу. То је само једна утакмица, али имам једну важнију са својим сином. Породица је на првом месту у овом случају", рекао је Станковић.

Још је неизвесно колико ће Дејан Станковић остати у Милану и одсуствовати са клупе мађарског тима.

четвртак, 23. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара