Читај ми!

Дуљај: Чукарички је озбиљна екипа која зна да игра фудбал

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је пред гостовање код тима Чукаричког да је то озбиљна екипа која зна да игра фудбал и да неће бити лако освојити три бода на Бановом брду.

Чукарички ће у мечу 30, последњег кола регуларног тока Суперлиге Србије, дочекати Партизан у недељу од 19 часова и 15 минута.

"Они су у последњих неколико година расли, то су показали и у дуелима са Партизаном и Звездом, ради се о озбиљној екипи која зна да игра фудбал. Свима могу представљати проблем. Они су изузетно опасни после прекида, имају одличне извођаче, скакаче, на то морамо обратити пажњу. Неће бити лако остварити циљ и освојити три бода", рекао је Дуљај на конференцији за медије.

Подсетио се Дуљај на прошлосезонски пораз на Бановом брду.

"Немам пријатна искуства са Чукаричким на њиховом терену, прошле године смо уз немиле сцене изгубили. Покушаћемо то да променимо, термин је одличан, очекујем доста наших навијача. То је последња утакмица пред плеј-оф, а наш је циљ и задатак да освојимо три бода", додао је тренер другопласиране екипе Суперлиге.

Најбољи стрелац екипе Матеус Салдања се опоравио од повреде.

"Сви су у тренажном процесу, тренирао је и Салдања последња два тренинга са екипом, размислићу шта је најбоље после вечерашњег тренинга и да ли ће бити у ротацији. Не смемо да заборавимо да имамо играче са два, три картона јер нас после ове утакмице очекују неке важне. Биће неколико промена, не много, зато што није баш пријатно ако мењате доста", истакао је Дуљај.

После меча против "брђана" почиње плеј-оф, што значи и "вечити дерби" који је на програму следеће суботе од 18 часова на стадиону Црвене звезде, али Дуљаја тренутно не занима та утакмица.

"Ми имамо притисак, ко год је у Партизану ради и игра под притиском, али та утакмица је толико далеко, да у овом тренутку не размишљамо о томе. Фокус је сутрашња утакмица, нити ме интересује жреб за Куп нити следеће коло", закључио је Дуљај.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво