Читај ми!

Инцидент у Саудијској Арабији - навијач бичевао играча после тешког пораза

Навијач саудијског фудбалског клуба Ал Хилала ишибао је фудбалера Ал Итихада након финала Суперкупа у којем је Ал Хилал, тим за који играју српски репрезентативци Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић, славио са 4:1 и освојио трофеј. 

Инцидент се догодио у четвртак увече у Уједињеним Арапским Емиратима, где се играло финале, на стадиону у Абу Дабију "Мохамед бин Зајед", пренео је АП.

На видео снимку се види како је нападач Ал Итихада бацио флашицу воде на навијача, који је из чиста мира извадио дугачак бич и ишибао мароканског интернационалца Абдеразака Хамдалаха два пута.

Хамдалах је промашио пенал, али је касније постигао једини гол за његов тим, а АП наводи да делује да није повређен након бичевања.

Брзо након што је навијач шибао фудбалера, његови саиграчи су ускочили и појурили ка навијачу, кога су други навијач и редар удаљили са места инцидента.

На снимку се не види да је навијач приведен. Хамдалах је играо за тим Марока који је стигао до полуфинала 2022. године на Светском првенству у Катару.

Ал Хилал је славио головима Малкома (два), Салема Ал Давсарија и Насера Ал Давсарија, а Милинковић Савић се уписао у асистенте, док Митровић није играо. 

По два гола за постигли су Малком у 5. и 89, Салем Ал Давсари у 44. и Насер Ал Давсари у 86. минуту. Једини гол за  Итихад постигао је Абдеразак Хамдалах у 21. минуту. Александар Митровић није било у тиму због повреде, док је Сергеј Милинковић-Савић одиграо цео меч и убележио асистенцију код трећег гола Ал Хилала.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво