Читај ми!

Модрић на прекретници - нови уговор у Реалу или крај каријере

Капитен хрватске фудбалске репрезентације Лука Модрић одлучио је да одбаци опцију да каријеру настави у Саудијској Арабији или САД и током лета ће или потписати нови уговор са Реалом или завршити каријеру, преносе шпански медији.

Како се наводи, Модрићев уговор са Мадриђанима истиче 30. јуна и уколико не стигне понуда за наставак сарадње завршиће каријере, пре свега из породичних разлога.

Модрић ће у септембру прославити 39. рођендан, носи дрес Реала од 2012. године и освојио је 24 трофеја, укључујући пет у Лиги шампиона.

Сјајни везиста већ дуже време није био у стандардном саставу Анћелотијевог тима у коме је наводно рангиран тек на 14 или 15 месту и медији наводе да је због тога био врло фрустриран.

У фебруару је наводно имао понуду да по истеку уговора пређе у Саудијску арабију прво за 40, па за 60 милиона евра по сезони али је дефинитивно одустао од тога.

У сваком случају очекује се да ће у саставу репрезентације Хрватске учествовати на Европском првенству а потом следи наставак каријере у Реалу или дефинитивни опроштај од игре на терену.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије