Читај ми!

Бандовић: Наставићемо да играмо на наш начин и увек идемо на победу

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић изјавио је пред меч са екипом Железничара да ће његов тим наставити да игра на себи својствен начин и увек ићи на победу.

Новосађани у суботу од 18.00 часова гостују екипи из Панчева у 29. колу Суперлиге Србије.

"Увек идемо на победу, уз дужно поштовање према противнику. Железничар је променио тренера и у последња два кола изгледа организованије, користи посед, жели да има вишак у средини терена, користи ширину одакле је доста опасан из центаршутева и зато морамо да будемо концетрисани од првог до последњег минута. Ми ћемо наставити да играмо на наш начин, а то значи да морамо да мислимо на позиционирање по изгубљеној лопти, јер је контра напад противника увек нама на уму. Очекујемо тешку утакмицу, играмо на свака четири дана, па смо више фокусирани на опоравак и анализу наше игре и игре противника", истакао је Бандовић за клупски сајт.

Бандовић је додао да ће бити промена у саставу и да ће неки играчи добити већу минутажу.

"Веома сам срећан када видим како су играчи који су добили шансу одреаговали, попут Ивановића који је играо веома добро и он ће вероватно играти шпица. Појачаћемо везни ред, у последње време добро игра и Кембел, Лазаревић је увек спреман, тако да имамо решења. Видећемо како је Урош Николић, мало је осетио бол у колену, на последњем тренингу ћемо знати колико је спреман. Биће неколико промена и неки играчи ће добити шансу, сви су спремни осим оних којих нема, а без њих се може", закључио је Бандовић.

Војводина се налази на петом месту Суперлиге са 44 освојена бода.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво