Читај ми!

Милојевић: Респектујемо Јавор, очекујем тешку утакмицу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Јавором, да његов тим у суботу очекује тешка утакмица. Истакао је изузетне квалитете супарника и да су традиционално тежак противник.

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова гостују екипи Јавора у Ивањици у утакмици 27. кола Суперлиге Србије, а стратег црвено-белих је истакао да га за овај град и тим вежу драге успомене.

"Увек је лепо вратити се у Ивањицу, тамо сам почео тренерску каријеру и посветио се том послу. Драго ми је да видим исте људе, нарочито оне који воде клуб, као што је господин Лазовић, који је спортски радник, воли клуб и локалпатриота је. Лепо је вратити се у Ивањицу", истакао је Милојевић и додао да је његов тим увек опрезан.

"Гајим велики респект према Јавору као клубу и Ивањици као граду. Јавор је екипа против које је увек тешко играти. Знамо да по традицији Црвена звезда има потешкоћа у Ивањици. Јавор води искусан и добар тренер, можда и један од најбољих у нашој лиги, господин Радован Ћурчић који има велико искуство. Тактичар је, очекујем јако тешку утакмицу.“, констатовао је Милојевић.

Тренер Звезде је укратко говорио и играчима који су били део националних тимова током мартовског окупљања. 

”Задовољан сам. За мене је најбитније да се са репрезентативне паузе врате здрави, да имају минутажу у националним тимовима. У том случају велика је част за Црвену звезду да има толико репрезентативаца.”

Милојевић се осврнуо и на здравствено стање тима и повреду Недељковића.

“Коста Недељковић је у процесу рехабилитације. Видећемо, чекамо дозволу од лекарског тима", закључио је Милојевић.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво