Читај ми!

Бандовић пред Радник: Најтеже је освојити унапред уписане бодове

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је пред утакмицу 27. кола Суперлиге са Радником да је његова екипа искористила паузу како би се одморила и унапредила неке ствари.

Дуел у Сурдулици игра се у петак од 16.00 часова.

"Морамо да одиграмо онако како желимо и да победимо, јер нам је потребан континуитет. Момци су добро тренирали, имамо још два тренинга. Желимо да стварамо шансе, да дајемо голове и да побеђујемо. Још увек не можемо да рачунамо на Гурама и имамо проблем са Радуловићем, који и даље има проблема још од утакмице против ИМТ-а", рекао је Бандовић на конференцији за медије.

Истакао је да је притисак увек присутан, али да је екипа све јача на психолошком плану.

"Увек притисак постоји, али треба да се припремимо на најбољи могући начин, на психолошком плану, на ком смо све бољи. Било је тешко доћи до овог, али Војводина је велики клуб и морамо да научимо да играмо под притиском", рекао је Бандовић.

Терени нису били сјајни ни на неким претходним утакмицама, тако да то не сме да буде пресудан фактор, нагласио је тренер Војводине.

"У свакој утакмици имали смо посед од барем 65 одсто, то ћемо поново покушати, али неке ствари морамо још да поправимо, посебно када стојимо високо и када изгубимо лопту. Али што се тиче терена, ми не мењамо наш стил", поручио је Бандовић.

Војводина се тренутно налази на шестом месту са 40 бодова.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво