Читај ми!

Српски фудбалер Дејан Јовељић стрелац у победи ЛА Галаксија против Спортинга

Фудбалери Лос Анђелес Галаксија победили су у гостима екипу Спортинга из Канзас Ситија резултатом 3:2 у мечу МЛС лиге. Иако су домаћини убедљиво повели у првом полувремену, Галакси је до победе дошао после резултатског преокрета у другом полувремену.

У мечу који је био и својеврсни дуел српских интернационалаца Немање Радоје и Дејана Јовељића, обојица су одлично одиграла и уписали се у листу стрелаца али је на крају победу славио Јовељић.

Спортинг је после првог полувремена водио са 2:0 головима српског интернационалца Немање Радоје и Вилијама Агаде у трећем минуту надокнаде првог дела меча. Радоја је одиграо цео меч за домаћи тим.

Стрелци за екипу из Лос Анђелеса били су Ерик Завалена у 72, српски интернационалац Дејан Јовељић у 75. и Марко Делгадо у 80. минуту.

Јовељић је био стартер у екипи из Лос Анђелеса, а замењен је у 83. минуту. Он је у досадашњем делу сезоне у МЛС лиги постигао пет голова.

Српски фудбалер дели прво место на табели листе стрелаца МЛС лиге са Луис Морганом из екипе Њујорк Ред Бул.

ЛА Галакси се налази на другом месту на табели Западне конференције МЛС лиге са девет бодова, док је Спортинг девети са шест.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво