Читај ми!

Свен Горан Ериксон испунио животни сан: Швеђанин као тренер предводио Ливерпул на хуманитарном мечу

Бивши селектор Енглеске репрезентације Свен Горан Ериксон, који је у јануару открио да умире од рака, остварио је животни сан да предводи Ливерпул у хуманитарном мечу на "Енфилду".

Ериксон, који је од малих ногу навијач Ливерпула, био је укључен у менаџерски тим "црвених" на хуманитарном мечу на Енфилду, на ком су домаћи победили након преокрета резултатом 4:2 захваљујући головима Грегорија Вигнала, Џибрила Сисеа, Набила Ел Жара и Фернанда Тореса, објављено је на сајту Ливерпула.

Бивши играч и фудбалски менаџер добио је овације публике на "Енфилду" када је изашао из тунела, а био је дирнут током интонирања клупске химне пре почетка док је стајао на терену поред некадашњег капитена Ливерпула Стивена Џерарда.

"Мислим да су сви данас били победници и било је прелепо, апсолутно фантастично, невероватно: све од химне и остатка меча, сјајне победе - губили смо са 2:0 и победили 4:2", рекао је Ериксон након утакмице, напомињући да је плакао током традиционалног извођења химне пре почетка меча.

Ериксон је оценио да је Ливерпул све време био бољи тим, чак и у првом полувремену када је губио са 2:0 и додао да је атмосфера била фантастична.

"Мислим да је играч утакмице јавност, публика, али била је то добра фудбалска утакмица за погледати...То је успомена за цео живот", закључио је Ериксон.

Шведски фудбалски тренер је у јануару саопштио да болује од рака и да му је у најбољем случају преостало још годину дана живота.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво