Читај ми!

"Орлови" слетели у Москву, Никола Миленковић пропушта меч против Русије

Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Москву, где је у четвртак од 18.00 сати по нашем времену очекује пријатељска утакмица против селекције Русије. Дефанзивац Никола Миленковић пропустиће овај меч због неочекиваних дешавања у клубу, али ће бити у саставу тима за наредну проверу, саопштио је Фудбалски савез Србије.

Фудбалери Србије су стигли у Москву, а од 16.00 сати ће имати тренинг на стадиону Динама у главном граду Русије. У саставу тима неће бити Николе Миленковића који је кренуо пут Фиренце.

"Миленковић је добио дозволу нашег стручног штаба да отпутује за Фиренцу како би са клупским друговима из Фјорентине присуствовао последњем испраћају генералног директора Џоа Баронеа. Искусни дефанзивац враћа се у петак за Београд и конкурисаће за место у тиму у другој пријатељској утакмици против Кипра, која се игра 25. марта у Ларнаки", саопштио је Фудбалски савез Србије (ФСС).

Генерални директор Фјорентине Џо Бароне преминуо је у уторак од последица срчаног удара, који је доживео у недељу.

ФСС је навео да влада велико интересовање за утакмицу Русије и Србије, а процена је да ће трибине бити испуњене до последњег места.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара