Милојевић пред пут у Ниш: Фокусиран сам на свој тим, Драговића не очекује дуга пауза

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је дан уочи утакмице против нишког Радничког да је фокусиран на своју екипу и да нема времена да прати шта се дешава у Нишу. Истакао је да капитена црвено-белих Александра Драговића не очекује дуга пауза због повреде.

Фудбалери Црвене звезде гостоваће у среду екипи Радничког из Ниша у 25. колу Суперлиге Србије.

Тренер Звезде Владан Милојевић истакао је дан уочи утакмице да је фокусиран на своју екипу и да нема времена да прати шта се дешава у Радничком, који је након пораза од Радника и Железничара у претходна два кола остао без тренера.

"Ослушкујемо, али усмерен сам на Звезду", нагласио је тренер црвено-белих.

Милојевић је навео да капитена Црвене звезде Александра Драговића не очекује дуга пауза иако се повредио пре три дана на мечу са Партизаном.

"Прве прогнозе су позитивне. Мислим да неће бити дугачка пауза и очекујем га брзо на терену. Наш медицински тим ради убрзано на санирању повреде, а после тога следи и репрезентативна пауза. Недостаје нам и Владимир Лучић. Видели сте да смо у последњих пар утакмица имали теже повреде, што никако није добро", рекао је Милојевић.

"Сваком младом играчу треба подршка"

Фудбалер Црвене звезде Гелор Канга биће у конкуренцији за тим, најавио је Милојевић.

"Према званичним подацима ФСС-а Канга има три жута картона, тако да ће бити у конкуренцији против Радничког", истакао је тренер Црвене звезде.

Милојевић је говорио и о младим играчима Црвене звезде...

"Сваком младом играчу треба подршка. Сви је имају од мене, али бирам тим за сваку утакмицу појединачно. На њима је да раде и тренирају, те да буду спремни како би изашли на терен и оправдали очекивања. Имамо много младих играча на које Звезда рачуна. Сви вредно раде и чекају шансу", подвукао је Милојевић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде биће одиграна у среду од 19.00 часова.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво