ФК Партизан најавио оснивање клуба навијача у Ријеци

База присталица Партизана ускоро ће бити богатија за још један званичан клуб навијача који ће бити основан у Ријеци, а чиниће га симпатизери црно-белих из целе Истре, саопштио је Фудбалски клуб Партизан.

Договор о оснивању клуба навијача у Хрватској постигнут је на састанку који је иницирао бивши фудбалер Партизана Рефик Козић, а којем су у његовом одсуству присуствовали његов кум Борислав Кркелић, као и чланови ветеранске секције Клуба малог фудбала Рибница из Ријеке - Милан Римац и Алдо Стипанов, саопштио је ФК Партизан.

У Београду су били и Стефано Стипанов, те Слободан и Бобан Миздак, а угостили су их члан Управног одбора Драган Траиловић, члан Комисије за формирање клубова навијача и пријатеља ФК Партизан Маја Крстајић и легенде београдског клуба Раде Залад, Владо Чапљић, Миодраг Живаљевић и Предраг Томић.

Госте је поздравио и спортски директор Партизана Ивица Краљ, а уручени су им и пригодни поклони.

Поред договора око оснивања клуба навијача, договорено је и да на будућим међународним утакмицама Партизана буде организован долазак једног до два аутобуса навијача из Ријеке и околине.

Такође, како наводе црно-бели, остављена је отворена и могућност организовања летњих и зимских припрема омладинских селекција на Истарској ривијери.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво