Читај ми!

Солскјер: Не постоји "чаробни штапић" који би решио проблеме у Јунајтеду

Некадашњи фудбалер и менаџер Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскјер изјавио је да не постоји "чаробни штапић" који би решио проблеме у клубу са Олд трафорда.

Британски милијардер Џим Ретклиф купио је у фебруару 27.7 одсто удела у Манчестер јунајтеду. 

Kлуб са Олд трафорда се тренутно налази на шестом месту на табели Премијер лиге са 44 бода.

Манчестер јунајтед је пре три дана поражен од градског ривала Манчестер ситија резултатом 3:1 у 27. колу Премијер лиге. Ово је био 11. пораз "црвених ђавола" у сезони у енглеском првенству.

"Надам се да ће менанџер Ерик Тен Хаг бити успешан. Надам се да ће успети, али никада не знате шта нови власници мисле. Ради се о резултатима и о томе да екипа буде константна до краја сезоне", рекао је Солскјер.

Британски медији подсећају да ће Ретклиф надгледати фудбалске послове у клубу, али је породица Глејзер остала већински власник Манчестер јунајтеда.

Ретклиф је позвао навијаче Манчестер јунајтеда на стрпљење.

"Навијачи морају да нам дају времена да се вратимо добрим резултатим. За то ће бити потребне две до три сезоне", рекао је Ретклиф.

Солскјер је изразио сумњу у успех Јунајтеда у наредном периоду.

"Мислим да не постоји чаробни штапић, у смислу промене власника. Очигледно је да имају свој начин рада. Глејзери су и даље задужени за комерцијалне послове, ко зна како ће бити у фудбалу", рекао је Солскјер.

Норвежанин је био менаџер Манчестер јунајтеда од 2018. до 2021. године, а током играчких дана је за клуб са Олд трафорда наступао од 1996. до 2007. године.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво