Читај ми!

Стојановић: Павловић после Европског првенства одлучује да ли ће играти за Србију

Директор А тима Србије Стеван Стојановић изјавио је да ће фудбалер Бајерна Александар Павловић по завршетку Европског првенства да одлучи да ли ће играти за репрезентацију Србије.

Делегација ФСС, коју је предводио Стојановић, била је претходног викенда у Минхену. Повод је био састанак са родитељима играча минхенског Бајерна Александра Павловића.

ФСС наводи да је разговор на којем је присуствовао и талентовани фудбалер имао једну централну и најважнију тему.

"Врло је важно да се нагласи да смо у контакту са Павловићем односно његовим родитељима неколико месеци. Интензивно смо разговарали и када су обавезе обе стране то дозволиле договорено је да се видимо у Минхену. Пре свега бих желео и Александру и његовим родитељима да захвалим на разумевању и издвојеном времену. Разговор је био обострано конструктиван и директан. Искрено верујем да су препознали најбољу намеру селектора Драгана Стојковића и одговорних људи за функционисање А тима да Александар на адекватан начин буде прикључен најбољој селекцији Србије", рекао је Стојановић, преноси званични сајт ФСС.

Павловић је ове сезоне за Бајерн одиграо 13 мечева и постигао је два гола.

"И нема сумње да га ми видимо у А тиму и план је био да буде позван у марту. Како нам је речено Александар не жели да донесе одлуку још, односно не до завршетка ЕП у Немачкој. Имамо апсолутно разумевања и схватање таквог приступа. Наставићемо да га пратимо, бићемо у контакту и видећемо шта ће бити епилог. Александру желимо много успеха у наставку сезоне уз наду да ће од јесени носити дрес Србије", истакао је Стојановић.

Павловић је рођен у Минхену, а играо је за омладинску селекцију Немачке за фудбалере до 20 година. ЕП ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула у Немачкој.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара