Чари бразилског фудбала - важно је лећи са праве стране линије

Да у бразилском фудбалу итекако важи она да циљ не бира средства показали су на комичан и несвакидашњи начин фудбалери Ботафога у дуелу са Флуминенсеом.

Флуминенсе и Ботафого састали су се у 11. колу такмичења у којем учествују само клубови из савезне државе Рио де Жанеиро. Гости су победили резултатом 4:2, а вођство су, када је требало, чували не бирајући средства.

У седмом минуту надокнаде времена, док је на семафору писало 3:2 за госте, фудбалер Ботафофа Фаустино Аугусто остао је на трави, жалећи се на повреду, али ван граница игралишта.

Док се држао за главу, пришао му је саиграч, ухватио га за руку и одвукао у терен, у намери да заустави игру и потроши још који минут.

Уследио је брз одговор голмана Флуминенсеа који је по истом рецепту Аугуста потегао за ноге и одвукао назад у аут, али док су на терену владали нервоза и чарке, пришао је и резервни играч Ботафога, помогао колеги да се придигне и још једном га одгурао преко линије, где је овај поново залегао.

Комично и неспортски, али на крају учинковито пошто су гости сачували свој гол и чак стигли да у десетом минуту надокнаде увећају предност и поставе коначних 4:2.

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво