Читај ми!

Млади фудбалери Луис Зечевић Џон и Едвард Ибровић Флечер прихватили да играју за Србију

Млади фудбалери Луис Зечевић Џон и Едвард Ибровић Флечер прихватили су да играју за млађу кадетску репрезентацију Србије.

Кадетска репрезентација Србије до 16 одиграће 7. марта у Подгорици пријатељски меч против Црне Горе, а на овом дуелу за Србију ће дебитовати Луис Зечевић Џон и Едвард Ибровић Флечер.

"Играчи до сада непознати домаћој јавности, српских корена по мајчиној линији, захваљујући великом напору ФСС-а прихватили су позив да играју за Србију и искажу свој таленат који свакодневно брусе у млађим категоријама Арсенала и Манчестер јунајтеда", наводи се у саопштењу ФСС.

Директор млађиг категорија у Фудбалском савезу Србије Никола Лазетић истакао је да су разговори о ангажману младих фудбалера успешно реализовани.

"Момци имају сјајан потенцијал и сигурно да не би били у клубовима у којима су да није тако. Очекујемо да ће се врло брзо прилагодити и адаптирати на начин рада у селекцији Србије, а овде ће имати максималну подршку свих релевантних фактора. Њихова жеља и опредељење ка дресу наше земље је нешто због чега можемо да будемо изузетно поносни", рекао је директор млађих категорија ФСС Никола Лазетић.

На списку Бојана Незирија, координатора инструкторске службе ФСС, за меч са Црном Гором налазе се:

Голмани: Богдан Богдановић (Војводина), Немања Зорић (ТСЦ);

Одбрана: Лазар Николић (Црвена звезда), Војин Маринковић (Партизан), Никола Јокић (Партизан), Леон Ивановић (Црвена звезда), Стефан Петровић (Партизан), Милан Ћопић (Црвена звезда), Данило Пејић (Реал, Ниш), Стефан Ђуровић (Спартак);

Везни ред: Василије Костов (Црвена звезда), Павле Штулић (Графичар), Душан Јовановић (Војводина), Филип Матијашевић (Чукарички), Јагош Ђурковић (Младост, Лучани), Владимир Крајцар (Војводина);

Напад: Алекса Дамјановић (Црвена звезда), Дамјан Ђокановић (Војводина), Матео Маравић (Чукарички), Лука Зарић (Графичар), Алекса Петровић (Графичар), Едвард Ибровић Флечер (Манчестер јунајтед), Луис Зечевић Џон (Арсенал).

Катедска репрезентација биће од јесени такмичарска, пошто ће играти први круг квалификација за кадетско Европско првенство до 17 година 2025.

понедељак, 15. април 2024.
30° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво