Читај ми!

Алегри о Влаховићу: Пре је био нервознији, сад је уравнотежен

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри нагласио је да је српски нападач Душан Влаховић значајно унапредио своју смиреност на терену. Влаховић је био двоструки стрелац у победи Јувентуса над Фрозинонеом 3:2 у мечу Серије А.

Јувентус је славио 3:2 против Фрозинонеа, а најистакнутији појединац у редовима "старе даме" био је Душан Влаховић са два гола.

Тренер Јувеа Масимилијано Алегри истиче да екипа није морала да прими ни та два поготка Фрозинонеа.

"Два гола која се могу избећи, на једном смо се лоше бранили. Морамо да се бранимо на другачији начин. На другом смо им дозволили контранапад, морали смо да будемо лукавији и да зауставимо лопту. У последњих седам мечева примили смо шест голова у првом полувремену“, говори Алегри.

"Има таквих тренутака, само треба да се ради на њима и да се чини оно што смо и раније практиковали. У првом полувремену нисмо могли да избегнемо њихов притисак. У другом смо били агресивнији и они су испали. У тим тренуцима морате имати способност да не примите оне голове које смо примили. Покушаћемо да то променимо. У међувремену смо узели важне бодове у трци за Лигу шампиона, у последње четири утакмице смо узели само два бода", наставља Алегри.

Италијан је потом прокоментарисао врхунску партију и форму Влаховића.

"Расте. Пре извесног времена је играо нервозно и живео са стрепњом да ли ће да постигне гол. Сада је уравнотеженији, никада не напушта игру и то је веома важно", навео је Алегри.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара