Читај ми!

Фудбалери Бразила први пут после 20 година без пласмана на Олимпијске игре

Фудбалска репрезентација Бразила до 23 године, није успела да се пласира на Олимпијске игре у Паризу, пошто је поражена од селекције Аргентине резултатом 1:0 у мечу последњег, трећег кола јужноамеричких квалификација.

Једини гол за репрезентацију Аргентине постигао је Лучијано Гонду у 77. минуту.

У другом мечу трећег кола, селекција Парагваја је савладала Венецуелу 2:0. Прво место на табели освојио је Парагвај са седам бодова, док је Аргентина друга са пет. Ове две селекције играће на ОИ у Паризу.

Бразил је на крају заузео треће место на табели са три бода, док је Венецуела последња са једним бодом. Ово је први пут од 2004. године да селекција Бразила није успела да се пласира на Олимпијске игре.

Селекција Бразила је освојила златну медаљу на Ол у Рио де Жанеиру 2016. године, као и на ОИ у Токију 2021. Аргентина је била олимпијски шампион 2004. у Атини и 2008. у Пекингу.

Пласман на ОИ у Паризу до сада су избориле фудбалске селекције Аргентине, Парагваја, Француске, Сједињених Америчких Држава, Доминиканске Републике, Шпаније, Израела, Украјине, Марока, Египта, Малија и Новог Зеланда.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара