Пикси: Задовољан сам жребом, љубитељи фудбала ће уживати

Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић изјавио је након жреба за А дивизију Лиге нација, да је задовољан жребом и да ће "орлови" учини све да направе што бољи резултат у Лиги нација.

Фудбалска репрезентација Србије играће у групи 4 А дивизије Лиге нација са Шпанијом, Данском и Швајцарском, одлучено је жребом у Паризу.

Такмичење у четвртом издању Лига нација почиње 5. септембра и трајаће до 19. новембра.

"Први утисци су да је група изузетно тешка, али смо знали да ће бити тако ко год буде у групи. Захваљујући нашим добрим резултатима у претходном периоду направили смо велики резултат и нашли се у дивизији А, међу 16 најбољих екипа у Европи. То смо желели и добили. У сваком случају, група је тешка, као и остале", истакао је Стојковић

Додао је да је Данска ривал којег очекујемо и на Европском првенству у Немачкој.

"Са Швајцарском смо већ играли, а Шпанија је по мени фаворит с обзиром на квалитет који имају. Учинићемо све да направимо што бољи резултат, нећемо се предавати, али о том потом. Задовољан сам жребом и љубитељи фудбала ће у септембру заиста уживати", рекао је селектор Србије.

Највише ишчекује дуел са Швајцарском.

"Све утакмице ће бити изазови, али са Шпанијом ће заиста бити дуел леп за гледати. Познајемо се добро са Швајцарцима и ово је шанса да поправимо утисак што се резултата тиче против њих и да покушамо да те утакмице решимо у своју корист", изјавио је Стојковић.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво