Лука Јовић одушевио Ибрахимовића и навијаче Милана

Лука Јовић очарао је фудбалску јавност у Италији последњим партијама у дресу Милана. Колумниста дневних новина "Коријере дела Сера", Карлос Пасерини похвално се изразио о умећу српског нападача, након утакмице против Фрозиононеа у 23. колу Серије А.

Лука Јовић постигао је у 81. минуту победоносни гол за Милан против Фрозинонеа 3:2, минут након уласка у игру, а Пасерини је истакао да српски фудбалер представља светлу страну тима.

Јовић је у дресу Милана постигао седам голова на 19 утакмица као резервиста. Према статистичким белешкама даје гол на сваких 103 минута. Поред тога, између осталих, Килијан Мбапе постиже погодак на сваких 83 минута, а Ерлинг Холанд и Лаутаро Мартинез на сваких 99 минута дају гол.

"Улази са клупе и погађа. Дошао је последњег дана прелазног рока под велом мистерије, преурањено је обележен као промашај, а сада је додатна снага у нападу. Дочекао је својих пет минута", навео је колумниста Коријере дела Сера.

Подсећања ради, Јовића је Фјорентина позајмила Милану до краја сезоне, а "росонери" имају опцију да продуже сарадњу са њим до 30. јуна 2027. Пасерини наводи да је Милан вољан да реализује предвиђени план, а челници су жељни да што пре то ураде.

Ове тврдње поткрепљује и ставом Златана Ибрахимовића који је како наводи Пасерини "луд за њим".

Некадашња фудбалска звезда, Ибрахимовић је од децембра виши саветник у Управном одбору клуба и један од најближих сарадника власника компаније Ред бирд капитал партнерс Герија Кардиналеа који руководи Миланом.

Јовић је током каријере наступао за Црвену звезду, Бенфику, франкфутски Ајнтрахт, Реал Мадрид и поменуту Фјорентину.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара