Милојевић без осморице странаца почиње припреме са Звездом

Фудбалери Црвене звезде почели су у Београду припреме за пролећни део сезоне у којем ће покушати да освоје седму узастопну шампионску титулу и четврту узастопну "дуплу круну".

Нови - стари тренер Црвене звезде Владан Милоијевић, који је наследио Барака Бахара, окупио је 27 фудбалера.

На списку су: З. Поповић, Недељковић, Дегенек, Иванић, Спајић, Стаменић, Шљивић, Канга, Катаи, Драговић, Глазер, Милуновић, Мијатовић, Родић, Васиљевић, Радојевић, Мијаиловић, Лучић, Ј. Митуљикић, Кнежевић, Милосављевић, Н. Митуљикић, Максимовић, Кабић, Николић, Б. Поповић, Митровић.

Осман Букари је са репрезентацијом Гане на припремама за Куп афричких нација. Шериф Eндијае ће закаснити на припреме уз дозволу клуба, док је Ин-Беом Хванг са репрезентацијом Јужне Кореје на припремама за шампионат Азије. Насер Ђига има обавезе са репрезентацијом Буркине Фасо, док је Кингс Кангва са репрезентацијом Замбије, а Филип Красо је тренутно са селекцијом Обале Слоноваче. Питер Олањинка је болестан, док ће Едмунд Адо закаснити због проблема у авиосаобраћају.

Црвено-бели ће тренирати на Маракани до 14. јануара, а затим ће следећег дана отпутовати на Кипар где ће на Пафосу боравити до другог фебруара, када је заказан повратак у Београд.

Звезда ће за време боравка на Кипру одиграти пет припремних утакмица, црвено-бели су први део сезоне у Суперлиги Србије завршили на другом месту на табели са 46 бодова.

Пролећни део сезоне у СЛС почиње 10. фебруара, а Црвена звезда ће у 20. колу на свом терену дочекати Вождовац. Црвено-бели ће у четвртфиналу Купа Србије играти против Вршца.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије