Читај ми!

Српски фудбалер Андрија Луковић потписао за нишки Раднички

Српски фудбалер Андрија Луковић потписао је за нишки Раднички, потвђено је клупским саопштењем. Луковић је треће појачање Нишлија за други део сезоне, пре њега у клуб су стигли Камерунац Колинс Фаи и Семир Смајлагић.

Везиста Андрија Луковић, рођен 1994. године, са богатим интернационалним искуством, на Чаир је дошао из азербејџанске Зире, са којом је недавно раскинуо уговор.

Луковић је поникао у Раду, где је после партија у млађим селекцијама заиграо и у сениорском тиму. Уследили су трансфери у холандски ПСВ, Црвену звезду, па Вождовац, у коме је на 59 утакмица постигао 16 голова и забележио шест асистенција.

Уследио је трансфер у пољски Раков, па селидба у Португалију где је наступао за тамошње суперлигаше – Фамаликао и Белененсеш. Претходну сезону одиграо је у екипи Зира из Азербејџана.

Својевремено је играо за све млађе репрезентативне селекције Србије, а био је члан и златне генерације омладинске репрезентације Србије, која је освојила Европско првенство у Литванији 2013. године. Био је стрелац победоносног поготка у финалној утакмици против Француске.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара