Читај ми!

Вучелић: Европска сезона је другима служила за туризам; Вазура: Доводимо крилног нападача

Председник фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић и генерални директор Милош Вазура говорили су о јесењој полусезони црно-белих и плановима током зимске паузе.

Вучелић је на данашњој промоцији клупског календара за 2024. годину честитао тренеру Игору Дуљају и играчима на освајању јесење титуле и на јединој победи за Србију у европским утакмицама.

"Знате ону песму црно-бели, ма где били на табели... Ипак, боље је кад си први, него било где другде. Честитам играчима и Дуљају на првом месту, желим им да тако наставе", рекао је Вучелић. 

Он је истакао да је Партизан једини остварио победу у Европи и донео Србији бод као сви остали заједно. 

"Једина победа у Европи, а шта би било да смо били други. За друге је европска сезона била туристичка, добра за авио компаније, да се види свет... А, да се нашалим на Игоров рачун, шта бисмо све урадили да су играчи имали хлеба, млека и кафе", рекао је Вучелић. 

Председник клуба из Хумске је одбацио све наводе о евентуалним променама у стручном штабу.

"Надам се да ћемо са вером, поверењем, опредељењем за ову екипу на челу са Дуљајем остварити амбиције. Да обавестим све вас да не преговарамо ни са ким. Док имамо тренера, никад са другим стручњацима нисмо причали, чак и кад се знало да (Александар) Станојевић одлази. Са пуним поверењем идемо у наставак такмичења", закључио је Вучелић.

Генерални директор Милош Вазура се осврнуо на прелазни рок.

"Знам да јавност, као и навијачи воле да доведемо 23 играча, али једноставно то није ни добро ни могуће. Дошло је 11 играча, у разговору са спортским директором и тренером, они знају које још позиције фале, то није много играча, већ два или три. Још, ако неко оде", додао је Вазура.

Истакао је како је приоритет током зиме проналазак крилног нападача.

"Знамо неку позицију коју сигурно доводимо, а то је крилни нападач, тражимо и скаутирамо дуже времена, видећемо какве су нам могућности и колико ћемо да имамо пара да уложимо у таквог играча", каже Вазура.

Истакао је Вазура на крају да клуб нема простора за грешке.

"Партизан је уложио доста пара у јулу, купио је пар играча, али и кад дођу бесплатно, то није бесплатно, пошто траже веће плате. Не смемо да журимо и правимо грешке. Нисмо их направили у јулу, иако су нас критиковали да је Партизан довео Салдању који је у Азербејџану дао један гол, сад исти ти медији пишу да је на излазним вратима. Неће отићи из Партизана, остаје, као и цео костур тима", закључио је Вазура.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара