Читај ми!

Бахар: Катаи ће почети против Партизана

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је пред 171. вечити дерби са Партизаном да ће Александар Катаи бити у стартној постави, и да екипа са максимално озбиљним приступом мора да уђе у меч.

Фудбалери Партизана и Црвене звезде у среду од 18 часова играју вечити дерби у оквиру заосталог 9. кола домаће Суперлиге Србије.

"Анализирали смо ривала, као што припремамо све велике утакмице. У претходним дербијима Звезда је била много боља, али резултат то није испратио. Зато морамо да се припремимо и на терену покажемо да смо бољи", истакао је Бахар на конференцији за медије.

Израелски стручњак демантовао је притиске управе пред дерби.

"Не, није потребно да ми неко каже, знам колико је дерби важан и мени и навијачима и клубу", навео је Бахар.

Према његовим речима, Александар Катаи, који је често био човек одлуке у дербијима, биће стартер. Истовремено, за младог Јована Мијатовића то није хтео да потврди. Због повреде у конкуренцији није Мирко Иванић.

"Мијатовић је играч који сјајно ради и пред којим је свакако велика будућност. Не могу баш да вам издиктирам цео тим", кроз осмех је рекао Бахар и додао да ће после последњег тренинга знати каква је ситуација са Шерифом Ндиајеом и да он има поверења у њега, упркос бројним промашајима у Лиги шампиона и критика на његов рачун.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара