Читај ми!

Бахар: Долази нам најбољи тим на свету, али желимо да победимо

Тренер Црвене звезде Барак Бахар рекао је на конференцији за медије уочи дуела са Манчестер ситијем у шестом колу групне фазе Лиге шампиона да је велика штета што меч неће имати такмичарски значај. Енглеска екипа је већ обезбедила пласман у осмину финала, док су црвено-бели коло пре краја изгубили све шансе да на пролеће играју у неком од европских такмичења.

Фудбалери Црвене звезде и Манчестер ситија одиграће дуел шестог кола на стадиону "Рајко Митић", 13. децембра од 18.45.

"Долази нам најбољи тим на свету, штета што неће бити такмичарског значаја, али веће су нам шансе него у првом мечу и желимо да победимо", рекао је Бахар.

Сити заузима прво место са максималних 15 бодова, а Лајпциг има девет и налази се на другој позицији, Јанг бојс је са четири обезбедио Лигу Европе, док се Звезда опрашта од европске сцене.

"Имали смо велика очекивања у групној фази. Играли смо доста добро, резултати су изостали и разочарани смо. Знамо да Сити неће доћи у пуном саставу, припремићемо се за озбиљну утакмицу, да пробамо да добијемо", истакао је Бахар на конференцији за медије.

Он је открио да ће његов гост на утакмици бити дечак Ејтан, који је био заробљен у појасу Газе, долази са мајком и сестром, а отац је и даље у заробљеништву.

"Ејтан је велики навијач Ситија, договорили смо се да нећемо обраћати пажњу на то", нагласио је Бахар.

Звездин првотимац Урош Спајић истакао је да, упркос томе што утакмица нема резултатски значај, свакако биће сјајно искуство.

"Очекујем спектакл пред нашим навијачима, да одмеримо снаге с њима, можда да подигнемо самопоуздање, даћемо максимум", истакао је Спајић.

Група Г: 

1. Манчестер сити 15
2. Лајпциг 9
3. Јанг бојс 4
4. Црвена звезда 1

Црвена звезда - Манчестер сити 18.45
Лајпциг - Јанг бојс 18.45

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара