Читај ми!

Спалети: Никоме ништа нисмо украли, заслужено идемо на Евро

Италија се заслужено пласирала на Европско првенство у фудбалу и никоме ништа није украла, рекао је данас у Риму Лучано Спалети, селектор репрезентације која ће у Немачкој следеће године бранити титулу првака Старог континента.

Спалети је за италијанске медије говорио о пласману Италије на Европско првенство и контроверзној ситуацији у мечу против Украјине који је директно одлучивао ко ће у Немачку, а ко у бараж.

Украјинци су тражили пенал у дубокој надокнади после контакта дефанзивца Италије са Михајлом Мудриком, али судија из Шпаније Хесус Хил Манзано је одмахнуо руком, а није реаговала ни ВАР соба.

"Није у реду користити ту ситуацију да би нас критиковали без погледа на остатак представе. Утакмица је била тешка због притиска који је постојао и та ситуација јесте била сумњива, али свакако не толико јасна како многи о њој говоре", рекао је Спалети и додао:

"И тужно је чути да смо нешто украли, ми никоме ништа нисмо украли. Заслужено смо се пласирали на Европско првенство", рекао је Спалети, а преноси Спортмедиасет.

Жреб за групе на Европском првенству на програму је 2. децембра, а "азури" ће одбрану титуле дочекати из четвртог шешира.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара