Читај ми!

Илијев: Србија има играче светске класе, даћемо све од себе да им парирамо

Селектор фудбалске репрезентације Бугарске Илијан Илијев уочи утакмице против Србију у последњем колу квалификација за ЕУРО 2024.

Србија и Бугарска састају се у недељу од 15 сати на стадиону "Дубочица" у Лесковцу у мечу који ће одлучити о комачномпласману на табели групе Г, а селектор Бугарске очекује да његов тим пружи максимум.

"Све оно што се дешава код нас у последње време није добро, али верујем да играчи против Србије могу да покажу карактер. Најважније је да будемо мирни и фокусирамо се на терен", истакао је Илијев на конференцији за медије у Лесковцу.

У групи Г тренутно је прва селекција Мађарске са 15 бодова, Србија је друга са 13, Црна Гора трећа са 11 бодова док је бугарска последња са само три бода.

Бугарска је одавно без шансе да избори пласман на финални турнир, али мотива не недостаје јер не жели да заврши квалификације без победе.

Са друге стране, Србији је и бод довољан за пласман на финални турнир после 24 године.

"Немамо шта много да добијемо али свака утакмица је нова прича. И квалитет ривала је сам по себи велики мотив. Србија има играче светске класе, али даћемо све од себе да им парирамо и остваримо позитиван резултат.", поручио је Илијев.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара