Читај ми!

Туча бугарских навијача са полицијом у Софији пред меч са Мађарском

Више особа је повређено у сукобима навијача и бугарске полиције у Софији уочи меча Групе Г квалификација за Европско првенство 2024. године између Бугарске и Мађарске, преносe бугарски медији.

Навијачи више бугарских клубова окупили су се поподне у близини стадиона "Васил Левски" где је у 18 часова почео меч између Бугарске и Мађарске, који се игра без публике.

Навијачи су у групама кренули ка стадиону, али их је бугарска полиција спречила да приђу том спортском објекту пошто је поставила кордоне. Око 17.40 часова по централноевропском времену избили су сукоби између навијача и полиције. Група је почела да баца бакље и тврде предмете на полицију, која је одговорила воденим топовима.

Локални медији наводе да има повређених на обе стране. Бугарски навијачи протестују против председника ФС Бугарске Борислава Михаилова и траже његову оставку.

Бугарски навијачи сматрају да је Михаилов један од главних криваца за лоше резултате бугарске репрезентације. Бугарски "Спортал" наводи да су протести организовани и испред седишта Министарства спорта где група навијача тражи оставке челника ФС Бугарске.

Фудбалери Бугарске се налазе на последњем месту на табели групе Г квалификација за ЕП 2024. са два бода.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво