Читај ми!

Сергеј и Митровић донели победу Ал Хилалу над Ал Ахлијeм

Головима српских интернационалаца Сергеја Милинковић-Савића и Александра Митровића фудбалери Ал Хилала надиграли су тим Ал Ахлија са 3:1 у дербију кола лиге Саудијске Арабије. Савић је донео вођство већ у првом минуту меча, а потом је Митрогол погодио мрежу после промашеног једанаестерца.

Српском везисти Сергеју Милинковићу-Савићу требало је само 45 секунди да донесе вођство свом тиму после одличног додавања Калиду Кулибалија.

Бивши штопер Наполија је дугим додавањем упослио Сергеја који је све добро пратио, примио лопту и проследио је у мрежу поред голмана Мендија.

А онда је Александар Митровић из једанаестерца имао прилику да увећа предност али му је голман Мендија одбранио ударац са беле тачке.

Ипак Митрогол се недуго потом у 37 минуту искупио постигавши гол главом управо са једанаест метара од гола за коначних 2:0.

У наставку се развијала равноправна борба па је тим Ал Ахлија успео само да постигне почасни погодак у 58 миуту за 2:1, да би домаћини аутоголом у 84. минуту дошли до коначних 3:1.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара