Вечити дерби и одложено девето коло играће се 20. децембра

Утакмице одложеног деветиг кола Суперлиге србије, међу којима је и 171. вечити детби, биће одигране 20. децембра у једином слободном термину пре завршетка јесењег дела сезоне 24. децембра. Датуми завршних утакмица првог дела сезоне одређени су после извлачења парова шеснаестине финала Купа Србије, наводе овдашњи медији.

Утакмица Партизана и Црвене звезде са осталих седам мечева деветог кола, које су одложене увођењем Дана жалости због трагичних догађаја на Косову и Метохији, првобитно је померено за шести децембар али се одустало од тог термина.

Тада ће, ипак, бити игране планиране утакмице осмине финала Купа Србије, а девето коло тек две недеље касније.

Последња три кола бити одиграна у размаку од свега седам дана, што ће бити велики изазов за терене широм Суперлиге, а утицаће и на активности репрезентације.

Било је наговештаја да би репрезентација, састављена од суперлигашких фудбалера, средином последњег месеца у години могла да одигра и пријатељски меч са Кином, међутим, од гостовања на Далеком истоку неће бити ништа.

У опцији је био и сусрет у Дубаију, али недостатак термина и сувише компликована процедура у децембарским данима осујетили су и идеју о организацији тог меча.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво