Фудбалски клуб Чикаго финансијски подстиче навијаче за утакмицу са Интером

Фудбалски клуб Чикаго Фајер понудио је навијачима финансијски подстицај за утакмицу против Интера из Мајамија у америчкој МЛС лиги, преноси Би-Би-Си (ББЦ).

Чикаго је продао више од 61.000 улазница за утакмицу против Интера, која ће бити одиграна у четвртак ујутру од 2.30 часа по централноевропском времену.

Чикаго је саопштио да ће дати 250 долара кредита за ново чланство у клубу за 2024. годину или 50 долара кредита за купце појединачне улазнице. Амерички медији наводе да би прва звезда Интера Аргентинац Лионел Меси могао да пропусти дуел са Чикагом због повреде.

"Иако још не знамо званичан статус доступности Месија за нашу утакмицу, пошто никада не постоји гаранција да ће спортиста играти било који меч из различитих фактора, разумемо да би многи наши навијачи могли да буду разочарани ако не буду добили прилику да га виде како игра", наводи се у саопштењу Чикага.

Меси је одиграо 12 утакмица за Чикаго и постигао је 11 голова. Од његовог доласка повећала се посета утакмицама у МЛС лиги, а Аргентинац је од трећег септембра одиграо само једну од шест утакмица због проблема са повредом.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара