Читај ми!

ФС Холандије одлучио да се прекинути меч Ајакс - Фејенорд настави у среду

Фудбалски савез Холандије (КНВБ) саопштио је да ће прекинути меч шестог кола националног првенства између Ајакса и Фејенорда бити настављен у среду, 27. септембра од 14 часова на "Јохан Кројф арени", али без присуства навијача.

Меч између Ајакса и Фејенорда прекинут је у недељу у 55. минуту због инцидената које су изазвали навијачи домаћег тима. Фејенорд је водио 3:0, а присталице Ајакса су убацивале бакље и тврде предмете на терен.

У саопштењу се наводи да је Одбор за фудбалско такмичење (КНВБ, ЕЦВ и ЦЕД) одлучио да се меч настави од 55. минуту, пошто је основни принцип да холандско првенство мора да буде што регуларније и да се победник одлучи на терену.

Термин наставка меча договорен је са градским властима Амстердама.

Заостали меч трећег кола холандског првенства између Ајакса и Волендама, који је требало да буде одигран 27. септембра, одложен је за неки други термин.

Међутим, Ајакс је саопштио да се не слаже са одлуком челника КНВБ да меч са Фејенордом буде настављен у среду. У Ајаксу тврде да би овај дуел требало да буде одигран најраније током прве недеље новембра.

Такође, челници Ајакса су најавили жалбу против одлуке КНВБ-а.

понедељак, 11. децембар 2023.
7° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу