Читај ми!

ФК Партизан: Верујемо да ће вандали бити врло брзо идентификовани

Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да верује да ће надлежни државни органи врло брзо идентификовати особе, које су оштетиле имовину "црно-белих" у централној ложи на стадиону у Хумској.

Партизан је у саопштењу навео да је у недељу, између 4.10 и 4.30 ујутру оштећена имовина клуба у централној ложи стадиона.

"Овај незапамћени чин вандализма није учињен од стране партизановаца који воле свој клуб и стадион, већ од стране припадника мање организоване криминалне групе", навео је Партизан.

Непознати починиоци су у недељу ујутру изрезали столице у централној ложи стадиона у Хумској и исписали графите против челника клуба.

"Оштећење имовине је забележено на снимцима са видео надзора, којима је читав комплекс стадиона покривен, а на снимцима је видљиво да су три непозната мушка лица и једно женско лице ушла на стадион и извршили оштећење централне ложе. Снимци са видео надзора су достављени надлежним државним органима, који ће верујемо врло брзо идентификовати починиоце и предузети све законом предвиђене мере", закључено је у саопштењу Партизана.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије