Читај ми!

Тен Хаг: Разочарани смо, али Манчестер јунајтед није у кризи

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг демантовао да се његов тим налази у кризи после пораза на свом терену од екипе Брајтона у петом колу Премијер лиге, преноси "Скај спортс".

Тен Хаг је демантовао да се његов тим налази у кризи после пораза на свом терену од екипе Брајтона у петом колу Премијер лиге, преноси Скај спортс. Манчестер јунајтед је на "Олд Трафорду" поражен од Брајтона резултатом 3:1.

Црвени ђаволи се налазе тек на 13. месту са две победе и чак три пораза. Манчестер јунајтед ће у наредном колу Премијер лиге гостовати екипи Барнлија.

"Мислим да криза није права реч за ово што нам се догађа. Сви се трудимо и верујем да ћемо ускоро показати што се од нас очекује. Наравно да смо разочарани, ово није начин на који смо очекивали наставак сезоне након репрезентативне паузе", рекао је Тен Хаг и наставио:

"У првом полувремену имали смо доста прилика које нисмо искористили, па је било доста разочарања у свлачионици. Јасно, разлога за бригу има, екипа мора да игра боље, поједини играчи морају да преузму већу одговорност. Верујем да ће се то ускоро да се догоди", рекао је Тен Хаг.

Манчестер јунајтед ће 20. септембра да гостује Бајерну у првом колу Лиге шампиона.

"Морамо да се држимо заједно, преокренућемо ми ово. Морамо да се држимо нашег плана. На последња три меча се видело да можемо да играмо добро и да стварамо шансе. Међутим, морамо да направимо нека побољшања у игри", закључио је Тен Хаг.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије