Читај ми!

Влаховић донео бод Јувентусу против Болоње, Наполи бољи од Сасуола

Јувентус и Болоња одиграли су 1:1 у оквиру другог кола Серије А, а изједначујући погодак за Стару даму постигао је српски репрезентативац Душан Влаховић. Наполи је уписао другу победу на почетку најјачег италијанског такмичења, на свом терену је савладао Сасуоло резултатом 2:0.

Јувентус је на премијери пред домаћим навијачима остао без целог плена, пошто је са Болоњом одиграо 1:1.

Гости су били ближи победи, водили су током већег дела утакмице, алу је бод Старој дами донео српски репрезентативац Душан Влаховић.

Гости су повели голом Фергусона у 24. минуту, али је Јувентус у другом полувремену био много бољи ривал и на крају заслужено дошао до бода.

Прво је Влаховићу поништен погодак у 52. минуту због офсајда, али је српски нападач ипак успео да се упише у листу стрелаца - у 80. минуту, после асистенције Илинга и сјајног ударца главом.

У другој утакмици данашњег програма, Фјорентина и Лече одиграли су 2:2.

Наполи бољи од Сасуола, Лацио поражен од Ђенове

Наполи је уписао другу победу на почетку Серије А, на свом терену је савладао Сасуоло резултатом 2:0, док је повратник у најјаче италијанско такмичење, Ђенова направила велико изненађење јер је као гост победила Лацио 1:0.

Наполи је повео голом Виктора Осимена из пенала у 16. минуту, а гости су од 52. играли са десеторицом, директан црвени картон је добио Максим Лопез.

Ђакомо Распадори у 60. минуту није искористио други пенал на мечу за Наполи, али је четири минута касније коначан резултат поставио Ђенаро ди Лоренцо.

Урош Рачић је играо за Сасуоло од 61. минута.

Погодак Матеа Ретегија у 16. минуту био је довољан Ђенови да савлада Лацио у Риму и стигне до прве победе од повратка у Серију А.

Распоред другог кола Серије А: 

Субота:

Фрозиноне - Аталанта 2:1
Монца - Емполи 2:0
Милан - Торино 4:1 
Верона - Рома 2:1

Недеља: 

Фјорентина - Лече 2:2
Јувентус - Болоња 1:1
Лацио - Ђенова 0:1
Наполи - Сасуоло 2:0

Понедељак: 

Салернитана - Удинезе 18.30 
Каљари - Интер 20.45

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије