Читај ми!

Кејн: Савршено се уклапам са брзим саиграчима

Нападач Бајерна Хари Кејн изјавио је након утакмице са Волфсбургом да се савршено уклапа са брзим саиграчима у новом клубу. Енглести нападач је одлично дебитовао у немачком клубу и истакао је очекивање да ће све више напредовати у новом клубу, преноси БЦЦ спорт.

Браниоци титуле првака Немачке, фудбалери Бајерна, победили су као гости Вердер (4:0) у првом колу Бундеслиге, уз одличну партију Харија Кејна, који је постигао гол и уписао асистенцију.

"Осећај је веома добар. Било је много приче, много дизања тензија откад сам дошао у Минхен прошле недеље. Нисам могао да дочекам да истрчим на терен. Веома сам задовољан што сам допринео тиму да почне добро. Да постигнемо четири поготка и да не примимо ниједан гол, што је нарочито битно, имајући на уму Суперкуп. Нисам могао ни да се надам бољој вечери. Ривал нам је задао неке проблеме на старту другог полувремена, али остали смо мирни", истакао је Кејн.

Додаје да мисли да ће током сезоне савршено функционисати са саиграчима.

"У последњих четири-пет година све више се враћам како би повезао игру, а мислим да ће то савршено функционисати у Бајерну са брзим играчима које имамо. Ипак, ја сам пре свега ‘деветка’, па се концентришем на игру у шеснаестерцу. Била је ово напорна предсезона, мислим да су грчеви пред крај израз напетости коју сам осећао претходне недеље, не само на професионалном, већ и на приватном нивоу", закључио је енглески нападач.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво