Читај ми!

Поповић: Хоћемо да у сваком тренутку доминирамо на терену

Тренер фудбалера Војводине Ранко Поповић на конференцији за медије пред утакмицу са Радничким из Ниша изјавио је да жели да његов тим доминира на терену у сваком тренутку и упише први овосезонски тријумф.

Фудбалери Војводине у суботу од 19 часова дочекују Раднички у четвртом колу Суперлиге.

"Настављамо наше упознавање и ход ка ономе чему тежимо. Очекивања од првог дана морају да буду иста, а то је да најпре будемо свесни где смо и за који клуб играмо. Момци треба да имају задовољство што су ту и да то пренесу на терен. Ако то буду радили на начин који тражимо, неће бити проблема. Ни у једном тренутку не желим да потценим противника, али хоћемо да у сваком тренутку доминирамо на терену", истакао је стратег Војводине на конференцији за медије.

Додаје да је свестан притиска, али је спреман да се са њим носи.

"Није исто када у Војводини изгубите неколико утакмица и када се то деси у неком другом клубу, који је навикао на лошије резултате. Код нас су аутоматски већа очекивања што доноси притисак, а чим си у грчу, све се теже реализује, мозак ради другачије. Покушао сам момцима да објасним да је притисак за привилеговане и да треба да буду срећни због тога. И даље се упознајемо, али верујте ми да сви имају подједнаке шансе да играју и на играчима је да се изборе", изјавио је Поповић.

Поповићу, који је преузео екипу након смене Радослава Батака, биће ово деби на клупи Војводине пред домаћом публиком.

"Немам трему, али сам узбуђен. Публика је захтевна, али то и хоћемо. Када неко нешто од тебе очекује, то значи да те поштује, а када те неко поштује, мораш да изађеш на терен и вратиш поштовањем, односом и радом. Ако то буде на потребном нивоу, резултати ће доћи", закључио је Поповић.

 

петак, 08. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу