Читај ми!

Матеус: Деби Кејна против Лајпцига је грешка

Легенда немачког фудбала Лотар Матеус изјавио је да ће Хари Кејн да буде велико појачање за Бајерн, али је додао да енглески фудбалер није требало да дебитује за минхенски клуб на дуелу Суперкупа Немачке против Лајпцига, преносе немачки медији.

Кејн је у ноћи између петка и суботе потписао уговор са Бајерном, а онда је у суботу увече играо за нови клуб. Лајпциг је победио Бајерн резултатом 3:0 и освојио Суперкуп Немачке.

''Поновно без трофеја за Кејна. Томас Тухел је у 64. минуту убацио у игру своју звезду од 100 милиона евра при резултату 0:2. Мислим да је погрешио. Кејна никада не бих увео у игру у том тренутку. После циркуса са потписивањем уговора морало је да се сачека са промоцијом. Кејн је евентуално пре меча могао да буде представљен навијачима, а онда је требало да оде у свечану ложу. Грешка је овакав деби Кејна. То је дефинитивно била лоша идеја", рекао је Матеус.

Он је истакао да је Кејн један од најбољих нападача на свету.

"Генерално гледано, то је одличан посао. Кејн спада у пет најбољих нападача света. Мораће да се навикне на Бундеслигу, али је сигурно да ће да постиже много голова. Међутим, халабука око његовог доласка није оно што карактерише Бајерн и његов начин рада и пословања. Не могу да се сетим да је ико тако преварио Бајерн. Ово са Кејном је предуго трајало, али у реду. Кејн је сада ту, цена је прихватљива", додао је бивши фудбалер Бајерна.

Матеус је критиковао Тухела, који се после меча извињавао Кејну.

"Могу да кажем да Тухел још није формирао тим, није пронашао стартну поставу. Имам утисак да тренутно нико у Бајерну не зна која му је позиција. Тухел не сме да се извињава Кејну, морао би да буде опрезнији. Ово сигурно неће да наиђе на добар одјек у свлачионици. За мене је изненађење таква изјава", закључио је Матеус, који је за Бајерн играо од 1984. до 1988. и од 1992. до 2000. године.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво