Читај ми!

Просинечки на клупи новог прволигаша ХНЛ-а

Легенда хрватског фудбала Роберт Просинечки именован је за тренера новог хрватског прволигаша Рудеша, саопштено је на сајту клуба из предграђа Загреба.

Просинечки (54) је на клупи Рудеша наследио Давора Младину коме је истекао уговор пошто је увео екипу у најјачу хрватску лигу.

"Иако сам рекао да не би радио у хрватском фудбалу, ипак сам прихватио овај изазов. Ово ми се чини као изузетно позитивна прича. Осим тога, волим изазове. Верујем да ћемо играти леп и добар фудбал. Зато нећемо пуно причати, већ ћемо од првог дана кренути пуном снагом. И даћемо све од себе да развеселимо све ове људе у и око клуба" , рекао је Просинечки после потписивања уговора.

Председник Рудеша је дугогодишњи репрезентативац Јосип Шимунић, а клуб после пласмана у хрватску елиту има велике амбиције и жели да буде стандардни прволигаш у наредном периоду. 

Просинечки је почео тренерску каријеру у Црвеној звезди, водио је турске клубове Кајзери и Денизли, љубљанску Олимпију као и националне селекције Босне и Херцеговине и Азербејџана.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво