Читај ми!

Фјорентина декласирала Сасуоло на гостовању

Фудбалери Фјорентине убедљиво су надиграли Сасуоло са 3:1 на гостовању у првој утакмици 38. кола Серије А. Фјорентинци су тек у другом полувремену преузели иницијативу и практично решили меч током само пет минута сјајне игре у којој су постигли два поготка и обезбедили победу оставши и са два играча више у игри.

Фјорентина јенадигравши Сасуоло на најбољи начин завршила надметање у Серији А и показала велику спремност пред финале Лиге конференција, у ком ће следеће среде играти против Вест Хема у Прагу.

После врло равноправног дуела током првог полувремена без голова, Фјорентина је преузела иницијариву у другом полувремену и после само два минута игре повела голом Артура Кабрала.

Домаћини се нису предавали па су у 70. минуту успели да изједначе поготком Доменика Берардија у 70. минуту из пенала, али је онда уследио преокрет који је практично решио меч за само пет минута.

Најпре је Рикардо Сапонара у 79. минуту сјајним шутем постигао погодак за 2:1, да би коначан резултат донео Нико Гонзалес пет минута касније.

 Између та два гола Руан Тресолди је искључен, а иста судбина дочекала је и Рожерија у 88. минуту, па је домаћи тим завршио меч са деветорицом играча на терену.

Сасуоло је после некомплетног последњег кола на 13. месту са 45 бодова, док Фиорентина има 56 бодова и налази се на осмој позицији.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво