Читај ми!

Галтије потврдио: Меси напушта ПСЖ

Тренер пари Сен Жермена Кристоф Галтије потврдио је да ће Лионел Меси ускоро одиграти последњи меч у дресу француског клуба.

Већ недељама се води полемика око тога где ће Лионел Меси наставити каријери, а, судећи по речима тренера ПСЖ-а Кристофа Галтијеа, Аргентинац ће напустити "град светлости".

"Имао сам привилегију да тренирам најбољег фудбалера света у историји. Меси ће у суботу против Клермона осиграти последњи меч на 'Парку принчева'", рекао је Галтије.

ПСЖ је осигурао нову титулу шампиона Француксе, па ће утакмица против Клермона бити прилика да се навијачи, по свему судећи, опросте од Лионела Месија.

И даље није познато где ће Меси наставити каријеру. Једна од опција је и повратак у Барселона, али она делује све теже остварива.

Поред тога, Меси има уносну понуду из Саудијске Арабије, где се већ налази његов "архинепријатељ" Кристијано Роналдо, а убрзо би могао да му се придружи и Карим Бензема.

Аргентински фудбалер је за ПСЖ одиграо 74 меча и постигао је 32 гола уз 35 асистенција, а са клубом из Париза освојио је две титуле шампиона Француске.

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара