Читај ми!

Морињо: Нисмо заслужили да изгубимо од Севиље, као да нам је судио Шпанац

Тренер фудбалера Роме Жозе Морињо изјавио је да је његов тим незаслужено поражен у финалу Лиге Европа и оптужио главног судију Ентонија Тејлора да је утицао на коначан исход меча са Севиљом, преноси Скај Италија.

Фудбалери Севиље освојили су синоћ Лигу Европа, седму у историји клуба, пошто су у финалу у Будимпешти после пенала победили екипу Роме укупним резултатом 5:2.

После регуларних 90. минута и продужетака резултат је био 1:1, али је Севиља до трофеја стигла после бољег извођења пенала.

"Рекао сам да ћемо одавде отићи са пехаром или мртви. Мртви смо уморни и физички и ментално, јер мислимо да је ово био неправедан пораз уз много инцидената о којима може да се дискутује. Међутим, ми смо и поносни. Увек кажем да можете да изгубите утакмицу, али никад понос и професионализам. Освојио сам пет европских финала, изгубио сам ово, али враћам се кући поноснији него икад. Момци су дали све ове сезоне", рекао је Морињо.

Он је истакао да је незадовољан суђењем британског арбитра Ентонија Тејлора.

"Стало нам је до овог дреса, радимо све озбиљно, уз скромност, дајемо све што имамо. Свако реагује на свој начин, неко плаче, неко не, али сви смо тужни. Уморни смо, био је то интензиван меч, мушка борба, са судијом који је деловао као да је Шпанац. Стално је било, жути, жути, све време. Неправда је у томе да је Ламела морао да добије други жути картон, али није, а после је искористио пенал у серији", додао је тренер Роме.

Морињо је демантовао да се договорио са Пари Сен Жерменом.

"Идем у понедељак на одмор. Ако буде времена за разговор пре тога, разговараћемо. и видећемо. Морам да се борим за ове момке. Озбиљан сам човек, рекао сам пре пар месеци власницима Роме да ако буде било контаката са другим клубовима да ће бити први који знају", закључио је Морињо.

Додао је да је увек био директан и искрен и да је у децембру имао понуду да води репрезентацију Португала. 

Мурињо је после меча своју медаљу за освојено друго место поклонио једном навијачу Роме. Португалски стручњак је потом на паркингу испред "Пушкаш арене" вређао судију Тејлора.

 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво