Читај ми!

Бахар: Звездина историја импресивна, заједно можемо да направимо велике ствари

Израелски фудбалски стручњак Барак Бахар представљен је на стадиону "Рајко Митић" и на својој првој конференцији за новинаре у новом клубу говорио је о недавно потписаном уговору, богатој историји црвено-белих и будућим плановима.

Барак Бахар је посебно нагласио уверење да ће наставити богату и успешну историју црвено-белих.

"Звезда је клуб са импресивном историјом, богатом традицијом и великим бројем трофеја и уверен сам да заједно можемо да направимо велике ствари, посебно да направимо искорак у Европи", рекао је нови тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар.

Израелски стручњак истакао је да га је посебно импресионирала жеља Звездиног руководства и чињеница да је Звездан Терзић два пута долазио у Израел.

"Знали су много о мени, чак и да сам као мали играо тенис, па сам се нашалио да ћу доћи ако ми договоре меч са Новаком Ђоковићем", открио је Бахар.

Додао је да је филозофија његове игре храброст, памет и напад.

"Верујем у свој ДНК, који се поклапа са ДНК Звезде. Срећан сам што сам овде, једва чекам да почнем с радом", истакао је Израелац и открио да одлично познаје тим и да зна шта је потребно урадити за искорак којим би навијачи и руководство Звезде били задовољни.

Када су у питању појачања, Бахар је открио да је са бившим клубом Макабијем постигао џентлменски договор да им "не узима" играче, а на питање да ли то важи и за бивше фудбалере израелског тима (Богдан Планић), рекао је да неће о именима.

"Да не верујем у Звезду, не бих био данас овде. Размишљам о наредним корацима. Резултат је важан, али до њега је потребно много рада и одрицања. Уверен сам да могу да испуним очекивања, а од играча очекујем храброст, труд и памет. Даћу све од себе како бисмо победили сваког ривала, а оно што је битно је да се нећемо обрукати ни против једног ривала. Играћемо нападачки, али нећемо занемарити ни дефанзивне обавезе", истакао је Бахар.

четвртак, 28. септембар 2023.
17° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"